ZAŠTITA PODATAKA

Prilikom korištenja naših usluga možda će vas sustavi zatražiti da date svoje osobne podatke. Davanje ovakvih informacija je dobrovoljno. Vaši osobni podaci bit će korišteni strogo u suglasnosti sa zakonima o zaštiti podataka koji vrijede u EU. Osobni podaci predočeni na prezentaciji koriste se u standardnim procedurama u cilju obrađivanja vaših zahtjeva.

Obrada i upotreba vaših podataka za konzultacije te reklamna i marketinška istraživanja moguće su samo uz vašu izričitu suglasnost. Ako prilikom davanja podataka u gore navedene svrhe date i suglasnost da vaše podatke koriste i druge organizacije u sastavu ili dodatno navedene treće strane, oni mogu biti ustupljeni i tim stranama. Ako ne date svoju suglasnost, vaši podaci neće biti ustupljeni nikome. Platanus d.o.o. na svojim web poslužiteljima ne pohranjuje vaše podatke u digitalnom obliku.

KOLAČIĆI

Kolačići su male tekstualne datoteke kojeg prezentacija kopira na tvrdi disk vašeg računala. Kolačići ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse. Kolačići s naše prezentacije ne prikupljaju nikakve podatke o vama. Korištenje kolačića može onemogućiti u svakom trenutku odgovarajućim podešavanjem vašeg programa. U pravilu kolačiće koristi isključivo naša internetska prezentacija, samo dok ste na njoj, u cilju anonimne statističke obrade podataka te pojednostavljenja njenog korištenja. Kolačići mogu povremeno služiti i drugim svrhama u pojedinim dijelovima prezentacije. Ako se nađete u takvoj situaciji, bit ćete o tome obaviješteni.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi ti omogućili najbolje moguće iskustvo. Kolačići se spremaju u tvoj web preglednik i omogućuju nam uvid u to koji su vam sadržaji najzanimljiviji.

Kolačići trećih strana

Ova web stranica koristi Google Analytics za prikupljanje anonimnih informacija, kao što su broj posjetitelja web stranice i najpopularnije stranice. Ovaj kolačić pomaže nam poboljšati našu web stranicu.