O nama

RASVJETA LUMI-MAKS d.o.o. jedna je od vodećih firmi za rasvjetu u Hrvatskoj, za dekorativnu rasvjetu i industrijsku rasvjetu. Uspješno surađujemo sa vodećim projektantskim i izvođačkim kućama u Hrvatskoj u opremanju hotelskih, gospodarskih i javnih objekata.
Nudimo sve vrste rasvjetnih tijela počevši od lustera, plafonjera, reflektora, visilica, halogenih svjetiljki do različitih modela podnih, stolnih i zidnih svjetiljki te LED rasvjete koje zadovoljavaju i one najizbirljivije iz vlastite proizvodnje.
U mogućnosti smo izraditi sve vrste puhanog stakla prema Vašim željama te željama Vaših arhitekata i dizajnera. Imamo proizvodnju sjenila od plastificiranog papira, tkanina i boja po Vašoj želji. Također proizvodimo razne vrste armatura za podne, stolne i zidne svjetiljke počevši od različitih vrsta dimenzija i oblika u mesingu, kromu ili inoxu što ovisi o željama Vaših arhitekata.
Naša posebna prednost je u raznolikosti dizajna, pa tako našom rasvjetom možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom stilu.